Οινοποιείο Κωστάκη

eikona_post

Το οινοποιείο Κωστάκη είναι το νεότερο οινοποιείο στη Σάμο, με τον πρώτο τρύγο να πραγματοποιείται το 2023. Είναι δημιούργημα της Ευμορφίας Κωστάκη που μεγάλωσε στη Σάμο και του Lorenz Immerfall ο οποίος έρχεται από τη Γερμανία. Και οι δύο κατέχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα σε αμπελουργία και οινολογία από διεθνή πανεπιστήμια καθώς και το δίπλωμα οινογνωσιας του WSET, τα οποία συνδυάζουν με πλήθος πρακτικών εμπειριών σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Οινοποιείο Κωστάκη

Βασική αρχή του οινοποιείου η έμφαση στην ποικιλία Μοσχάτο Μικρόρωγο στην Λευκή και Μαύρη του εκδοχή, από την οποία θα παραχθούν διαφορετικά στιλ κρασιού.  Τα σταφύλια που χρησιμοποιεί το οινοποιείο προέρχονται αποκλειστικά από τους ιδιόκτητους βιολογικούς αμπελώνες.

Το οινοποιείο Κωστάκη είναι ανοιχτό για επισκέπτες μετά από ραντεβού. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του οινοποιείου αντικατοπτρίζει το μοντέρνο στιλ των κρασιών. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε υπέροχη θέα στη κατάφυτη δυτική Σάμο ενώ δοκιμάζετε τα κρασιά που με τόσο μόχθο έχουν δημιουργήσει ο Lorenz και η Ευμορφία.

Gallery

Pin It on Pinterest

Κοινοποίηση!